Зумба 7+

Ако има спорт, който съчетава в себе си безкрайно забавление и ефективни резултати, то това е зумбата. 

Програма 7+

Уроците по зумба са предназначени за деца от 7 до 11 годишна възраст. Заниманията представляват непрекъснат синтез между физическа активност и танцови игри. Децата усвояват основни двигателни умения, умения за работа в група и придобиват добра физическа активност. Хореографиите, които се разучават, са адаптирани към физическите и психически възможности на децата.

В Зумба часовете за деца не съществуват нива, тъй като преподаваните хореографии и стилове танци непрекъснато се сменят. Фокусът в занятията е не върху усвояване на танцов материал, а по-скоро върху създаването на здравословна и забавна среда за физическа активност на децата.

Zumba е вдъхновена от латино-американския дух и е комбинация от различни стилове – основно салса, меренге, регетон, кумбия, но и части от фламенко, хип-хоп и други. Фитнес танц, който грандиозно покори света в над 75 страни с простия си принцип – забавлявай се, докато танцуваш, тренираш и отслабваш!!!
Zumba e истинско забавление, енергия и сила, отпуска психиката и неусетно натоварва тялото.

Докоснете ли се веднъж до приключението Zumba, ще се влюбите в него, ще обикнете начина, по който ви кара да се чувствате всеки ден. Не е нужно да сте танцували, спортували или тренирали каквото и да било, защото инструкторът е обучен да следи за вашата безопасност по време на тренировка и да прави хореографиите с подходяща за всички редуваща се интензивност.


Завършване на учебната 2016/2017 г.

II-и срок
Начало
: 06 Февруари 2020 г.
Край: 31 Май 2020 г.

Групи, часове и цени

Група Ден Час Цена за един учебен срок
(при 1 тренировка седмично)
Място на провеждане
7-10 години петък 16.30-17.30 2 вноски х 78 лв  база “Иван Вазов”

 

Възможност за плащане на вноски.

Групите стартират обучение при минимум 6 записани деца в група.

 

Записване

С предварително обаждане на GSM: 0893 /35 53 54 (за да проверите за наличност на свободни места).

IMG_0123
Антония Христова е начален учител в  ЧСОУ “Артис”. Успоредно с това е изучавала и преподава танци дълги години.  Носи в себе  си любовта към танца и я развива от ранна детска възраст. Желанието й е да я предаде на децата, да ги поддържа жизнени и в добро физическо и емоционално състояние.
За нея танцът е начин на живот, той дава и носи в себе си енергията и хармонията на човешкия дух, възпитава у хората добродетели и чертае пътя на всяко едно дете, което има продължителен досег с него.

Преподавателите са на разположение за обратна връзка с родителите след всеки урок.

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

08.10.2018 Начало на учебната година

Юнити Академия

Народни танци 7+
Обучението се провежда в :
в сградата на училище “АРТИС”
ж.к. Иван Вазов
ул. “Димитър Манов” 18
тел: 0893 35 53 54
e-mail: academy@unity.bg