Преглед на една успешна учебна година

С две вдъхновяващи събития учениците от Юнити Академия ознаменуваха успешно завършека на учебната 2016/2017 година.

На 03.06.2017 г. детската театрална школа сътвори истински спектакъл като представи на камерна сцена на Младежки театър “Николай Бинев” своя завършващ проект – постановката “Алиса в страната на чудесата”.

На 04.06.2017 г. клуб “Млад писател”, арт училището и клуб “Еврика” – роботика, STEM, инженерство и архитектура, демонстрираха резултатите от своя труд през годината в общо събитие “Един ден в града на бъдещето”, което се състоя в галерия УниАрт на Нови Български Университет. Събитието включи рецитал и представяне на издадения сборник с творбите на младите писатели, илюстрован професионално от учениците по рисуване, изложба и благотворителен търг, роботически проект “Робопарк”, архитектурен проект “Един ден в града на бъдещето”, инженерен проект на “Фабрика за производство на детски играчки”, както и демонстрация на прекрасните сценографски костюми и декори по дизайн и изработка на ученици и преподаватели по рисуване в Юнити Академия, специално за представлението на театралната трупа.

В страница “Преглед на учебната 2016/2017 г.” можете да разгледате в събития пътя на учениците, преминаващ през усвояване на знания, развиване на умения и творческо мислене, изграждане на екипност, довели до успешната реализация на всички проекти.

Отразяване на събитието в медиите:

bTV

БТА

Информационна агенция Фокус

Дарик радио

Диаскоп

Културни новини

е-Лит

Кръстопът

Социален проект “Щъркелите”

Sofia Ars Net

Topnovini.bg

Clinica.bg

Е-същност

Newsart

.

 

 

.