Спектакъл за завършване на учебната 2015/2016 г. – “Тайният ключ на Джордж за Вселената”

Скъпи родители, благодарим на дъжда!

Да го бяхме планирали и организирали, не бихме могли да постигнем толкова добра ситуация за децата, в която те само за няколко часа се научиха да летят. Смелостта, съпричастността, вярата, силата, обединението и любовта за тях вече не са просто думи от тълковния речник. Затова – благодарим на дъжда!

Скъпи родители – благодарим на дъжда, защото той отмива грима и в тази вечер, всеки влезе с истинското си лице. В моменти на високо напрежение, всеки показва истинската си същност! На многото усмихнати лица и подкрепящи ръце – благодарим! Но, най-вече благодарим на дъжда, който тази нощ ни събра с приятели! На тези, които не видяха нито крилата на детските рамене, нито силата и израстването в очите им, на тези, които видяха само дъжда – също благодарим!

Скъпи родители, благодарим на дъжда! И за да разберете, колко много дължим на дъжда, в тихата неделна нощ излезте на терасата, сипете си по чаша вино, затворете за миг очи и влезте в обувките на вашето дете. Тогава, само в ударите на сърцето си ще усетите, че тази нощ ги промени завинаги! Усилията на години труд, се реализираха само за една нощ…и ето отново ще благодарим на дъжда!

Изпитваме радост, която ни е трудно да обясним и скъпи приятели – благодарим на вас и дъжда!

От утре, отново ще бъдем на крак, в любимото място на всяко Юнити дете. Научилите се да летят вече имат нужда от по-висока цел и ние ги очакваме!

Ваши,

Екипът на Юнити Академия